CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 20, 2010

so far so good

hello!hai habang2,hadek2,hakak2,pakcik2,makcik2..sihat tak?? ape? batuk? demam? ye ye sy tau..tgh musim ni skg kan..act aku pon baru lps dmm,batuk2 pon tak ilang lagi+srotsretsrotsret ni..tension gak la..aishh
okaay..aku nak cerita sikit kehidupan aku sejak dah jadi student ni kan..ececeh! mcm tak boleh blah je kan ayt..
whatever lah..setakat ni,pembelajaran berjalan dgn lncar..lecture yg mgajar mmg sporting yeahh..boleh dibuat kawan..cume assigment belum ade lagi...mcm mane la rupe assigment ni kan..agk2 lebih kurang mcm folio kot..yeke?tah laa...aku berharap agar dapat tumpukan pd study spnuhnye(kenape mcm skema je ayt ni??)..haii kate nak kje best2 kan..mesti la usaha..benda takan dtg bergolek mcm tu je kan? betul tak korang??..hmm aku ni ade mslah yg boleh dikatekan kritikal gak la..klau bwk gi hospital sah2 kne dok ICU utk sejam..pastu kne hlau sbb doktor suggest dok tg rambutan lagi elok..hahaha! dah dah stop joking! ish korang nih..okay serious la..mslh aku tu..hmm mudah hilang smgt,dan cpt down..okay,mcm mana aku nak atasi bende ni ea?? aku ni jenis yg klau nak buat sesuatu msti kne ade support..nak2 org yg slalu dgn aku/dkt dgn aku..korg baik kan? support aku kay..tanpa korang sapelah aku(sedih jap) :((..
 ni lagi sorg smgat aku hlang..bea da nak pndah coz dpt twrn study kat uitm..spai aty kau bea :(..sokay hmm..cari la kau kawan baru kat sana tu..babai(sedih okay! tak tpu punya) hihi..okay serious balik..aku doakan yg terbaik buat kau..then blaja rajin2 okay..rajin2 la contact aku nti..
ni bea busuk :DD

1 comment:

  1. i will contact u dear .
    will miss u <3. muahhh ! :(

    ReplyDelete